top of page

Lid worden

Nieuwsgierig naar het lidmaatschap bij de Zaanse Studenten Vereniging? Ontdek de voordelen en hoe je je kunt aansluiten bij onze levendige gemeenschap!

IMG-20240217-WA0007.jpg

Voordelen

Lid worden van de Zaanse Studenten Vereniging brengt vele voordelen met zich mee. 

Voordelige Drankjes

Als lid profiteer je van exclusieve kortingen op drankjes. Onze leden genieten van aanzienlijke besparingen op alle drankjes en snacks aan de bar. Voor de exacte prijzen, kan je ons menu bekijken.

Ledenavonden

Onze ledenavonden zijn speciaal ontworpen om onze leden de kans te geven elkaar beter te leren kennen in een gezellige en ontspannen sfeer. Bovendien mag je vaak een gast meenemen, zodat je vrienden en medestudenten ook kunnen genieten van de sfeer. De activiteiten tijdens ledenavonden zijn altijd leuk en gevarieerd, met favorieten zoals levend ganzenbord.

 

Activiteiten

We organiseren ook diverse activiteiten gedurende het jaar. Van onze jaarlijkse ZSVakantie, waar we samen op reis gaan en onvergetelijke herinneringen maken, tot onze gezellige kerstveiling, waar we samen eten en unieke items veilen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele leuke activiteiten die we organiseren om de band tussen onze leden te versterken en plezier te hebben samen. 

Commissies en bestuur

Je hebt ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de organisatie ervan. Door lid te worden van een commissie of zelfs het bestuur, krijg je de kans om je stem te laten horen en invloed uit te oefenen op de gang van zaken binnen de vereniging.

 

Of het nu gaat om het plannen van feesten, het beheren van de bar, het regelen van inkoop of het bijdragen aan een schone en ordelijke omgeving, er zijn tal van mogelijkheden om je talenten en interesses in te zetten. Samen vormen we de kern van de Zaanse Studenten Vereniging en dragen we bij aan een bruisende en levendige studentengemeenschap!

Gratis afstudeerfeest

Aanmelden?

Eén keer per jaar worden onze inauguranten, ook wel bekend als augurken, ingewijd tot de vereniging op een knotsgekke en vermakelijke inauguratie. Geen zorgen, met het motto “niks moet, alles mag” garanderen we dat iedereen een geweldige tijd heeft. Bij interesse om te inaugureren dien je dit aan te geven bij het bestuur. Dit kan zowel persoonlijk als via de mail (bestuur@zaansestudenten.nl). De inauguratie vindt plaats in het najaar, in oktober of november.

 

De kosten van het lidmaatschap bedragen een jaarlijkse bijdrage van €50,-, die betaald kan worden via internetbankieren of een betaalverzoek.

WhatsApp Image 2024-02-25 at 23.35.17 (10).jpeg
WhatsApp Image 2024-02-25 at 23.35.16 (3).jpeg
bottom of page